top of page
Поиск

Відкриття табірної зміни в Новодмитрівському таборі з денним перебуванням «Козачата»


Почався перший день в таборі «Козачата» знайомством з вихователями, обранням отаманів в кожному загоні, розучуванням девізів та пісень.

Свято відкриття табірної зміни було яскравим, емоційно насиченим та веселим. В гості до козачат завітали веселі та запальні студенки КМК, чемпіонки області з черлідінгу на чолі з тренером Мар’яненко П.К.

Також в на урочистому відкритті вихованці вокального ансамблю «Каприз» Костянтинівського РЦДЮТ при Новодмитрівському НВК (керівник Толоконнікова Ж.В.) звітували перед поважною публікою концертними номерами, підготовленими протягом року.  Їх було нагороджено грамотами та солодкими призами за творчість та майстерність.

Маленькі  відпочиваючі мали нагоду переглянути виставку робіт вихованців гуртка «Чарівні візерунки» Костянтинівського РЦДЮТ при Новодмитрівському НВК (керівник Колеснік О.В.)

Вихователі табору дали урочисту клятву працювати  з вогником, не давати всім  сумувати, дружити  з творчістю та любити  пісні. Вірити  в щиру дружбу,  довіряти дітям та поважати  один одного,  стати для вихованців старшим другом, надією і опорою.

Кожній дитині в цей день дісталась часточка добра та теплоти. Повертались учні додому в піднесеному настрої та в очікуванні наступного дня. Адже все цікаве ще попереду!


bottom of page